Wij vragen voor de verhuur van ons lokaal (gelijkvloers) € 150 per dag ongeacht het aantal uren, voor de bovenverdieping komt er een supplement van € 50 bij. In deze prijs is inbegrepen: elektriciteit, water, gas en gebruik beschikbaar materiaal en keuken. Wij verhuren NIET voor overnachtingen. Indien u hulp nodig hebt voor bijvoorbeeld bediening of koken dan kunnen wij dat voorzien voor een schappelijke prijs! 

Onze ruimtes beschikken over een geluidsinstallatie en het lokaal met de bar in ook over een lichtinstallatie. U kan indien gewenst ook extra boxen bij huren voor andere ruimtes/buiten. Wij verhuren ook een lichtinstallatie voor het grote lokaal, dit kost € 75 en een rookmachine kost € 20. Alles samen huren kan voor € 130. Meer info hierover vindt u op volgende site. ( www.b-soundlights.be)

Organiseert u graag buiten een evenement? Ook daar kunnen we u bij helpen! Wij verhuren voor € 300 per dag een grote tent van 6m op 16m. Wij komen deze zelf plaatsen en terug afbreken. Deze tent kan ook bij ons op het terrein zelf staan.

Voor meer info omtrent prijzen, de mogelijkheden of vrijblijvend bezichtigen:
mail naar verhuur@den62.be

Lichtset
Geluidset
Sfeerbeeld